INTERVENTII TEHNICE / MONTAJ

Experienţa şi profesionalismul biroului nostru de asistenţă clienţi care este astfel structurat încât să ofere servicii optime clienţilor, este pregătit să găsească soluţii tuturor problemelor utilajelor dumneavoastră de ridicat şi manipulat greutăţi.

În deplină siguranţă şi promptitudine, profitând la maxim de numeroasele resurse din cadrul companiei de care dispune echipa BONFANTI, abordăm situaţiile de urgenţă pentru a satisface cerinţele tuturor clienţilor noştri prin intervenţii tehnice rapide şi calificate.

Pentru orice problemă tehnică sau defecţiune a utilajelor d-voastră de ridicat, puteţi să vă adresaţi cu încredere serviciilor de calitate a tehnicienilor noştri care activează atât în Italia cât şi în străinătate. Tehnicienii noştri împărţiţi pe categorii, mecanică, electricitate sau electronică, vor fi la dispoziţia dumneavoastră pentru a rezolva defecţiunile apărute.
Să solicitaţi o intervenţie tehnică rapidă şi eficientă este uşor.
Ca şi alternativă puteţi completa formularul nostru on-line pentru a solicita o intervenţie.

Maturitatea tehnică dobândită în toţi aceşti ani de experienţă în serviciul exigenţelor logistice ale clienţilor noştri, a făcut să se dezvolte în cadrul echipei noastre de montaje anumite caracteristici fundamentale pentru activităţile de montaj, demontaj şi mutări a utilajelor de ridicat greutăţi: capacitate, experienţă, siguranţa operaţiunilor la înălţime şi viteza acestora, sunt atributele principale pentru a descrie serviciile noastre.

Tot în idea de a sta la dispoziţia clienţilor noştri, avem în cadrul saţiului de 130.000 mp a companiei BONFANTI, u zonă special dedicată în care veţi găsi toate greutăţile de probă cu care va fi posibilă efectuarea verificării utilajelor noastre de ridicat.

În urma cererii din partea d-voastră de a efectua o verificarea a utilajelor de ridicare pe care le deţineţi, BONFANTI va organiza tot ceea ce este necesar: transportul dus/întors al greutăţilor de probă, legături (corzi) şi manopera necesară pentru a efectua verificarea în deplină siguranţă.

TOP